Werkwijze

Om u te laten ervaren wat ik voor u kan betekenen, bied ik u een gratis coachingsgesprek aan. Dit is meer dan een intakegesprek. Ik nodig u uit om een actuele vraag mee te nemen, als onderwerp voor het gesprek. Ten slotte: the proof of the pudding is in the eating. Na deze kennismaking is het aan u om te beslissen of u verder wilt gaan met een persoonlijk begeleidingstraject.

Coaching is maatwerk en coaching is doelgericht. Met mijn ervaring ben ik flexibel in het kiezen van methodieken die bij u passen. Dit kan variëren van digitale vragenlijsten tot creatieve technieken. Als vertrekpunt is het bijna altijd van toegevoegde waarde om het profiel van uw drijfveren, allergieën en energiegevers (en –nemers) in kaart te brengen. Steeds werken we binnen een vast kader van afspraken aan het realiseren van de gewenste doelstelling.

Mijn dienstverlening is normaliter B-2-B. Opdrachtgever is dus meestal de werkgever van de kandidaat. Voordat gestart wordt met een begeleidingstraject bekrachtigen we afspraken over doelstelling, format, duur en prijs met een overeenkomst. Coachingsgesprekken vinden plaats op locatie. Voor externe locaties gebruik ik ruimtes in stadsvilla’s, of representatieve kantoren, van het Coachhuis