Waarden

Als coach en adviseur begeleid ik mensen bij het zetten van een volgende stap in hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Dit gebeurt individueel, in teamverband en in het samenspel binnen een organisatie.

Al heel jong heb ik ervaren hoe belangrijk de wil om te leven is, dat werd me al duidelijk na 7 maanden. Nu richt ik me op het versterken van iemands wil om richting te geven aan zijn/haar eigen werksituatie, loopbaan en leven.

Het centrale thema is ontwikkeling. In mijn visie betekent ontwikkeling: jezelf beter leren kennen. Leren (er)kennen van je kracht en accepteren van je schaduwzijde. In de samenwerking met anderen is respect een fundamentele basiswaarde, zeker als het gaat om accepteren, respecteren en waarderen van onderlinge verschillen..

Essentiële criteria hierbij zijn: het ervaren van passie, plezier en energie. Ook ik heb moeten leren dat die pas waarde hebben wanneer ze niet in de toekomst liggen, maar in het heden. Het hier-en-nu. Krachtige hulpbronnen, die helpen om het leven te ontdoen van grauwsluiers, zijn: versterken van het bewustzijn en verkrijgen van focus.