Ontwikkeladvies

Ontwikkeladvies NL leert door

Het Ontwikkeladvies is een gesubsidieerde vorm van loopbaancoaching voor werknemers en werkzoekenden tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd. De kosten worden vergoed via een subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Het Ontwikkeladvies geeft je zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt, helpt je zo nodig bij het kiezen van de juiste (bij)scholing, of geeft je tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk.

Het traject bestaat uit een intakegesprek en 3 coachingsgesprekken. Ter ondersteuning wordt gebruikt gemaakt van een arbeidsmarktscan, vragenlijsten en een digitale arbeidsmarkttool.

Advies en Coaching Wiegersma begeleidt ontwikkeladviestrajecten. December 2020 komt er een volgende mogelijkheid subsidie aan te vragen voor een Ontwikkeladvies. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar info@acwiegersma.nl of bel 06 41 780 766.

NB. Zorg dat je er op tijd bij bent, want de limiet van de eerste subsidiepot (22.000 trajecten) was al binnen een maand bereikt!